sven

Ny lansering: Ta del av CSR Skånes 2022

Vilket händelserikt 2022 vi har haft med CSR Skåne! 

Vi hann knappt andas ut efter pandemin innan nya geopolitiska utmaningar och en energikris dök upp. Vi vill tacka de många medlemmar och presentatörer som har deltagit på nätverkets alla träffar.

CSR Skånes träffar har under året i mångt och mycket följt vad som är på gång lagstiftningsmässigt, med syfte att du som medlem fått verktygen att förbereda dig med. Här bifogas en sammanställning på engelska, där du kan läsa, sprida och få inspiration från hållbarhet i praktiken 2022:

Läs rapporten här

Med det nya året kommer också lite nyheter för nätverket. I vår medlemsgrupp på LinkedIn kommer vi att presentera nyheter och/eller lagstiftning som relaterar till ämnet som tas upp under nästkommande träff. Gå gärna med! I gruppen kan du som medlem ta upp dina funderingar och diskutera med andra medlemmar kring sådant som kan vara bra att lyfta under själva träffen. Efter varje träff presenteras även en sammanställning av de viktigaste punkterna från ämnet i denna grupp (se sammanställningar från tidigare nätverksträffar HÄR). 

Vill du vara med och bygga ett hållbart näringsliv i södra Sverige med oss under 2023? Bli medlem, du också! 

Klicka HÄR för att komma till medlemserbjudandet, eller kontakta nätverksansvarig Caroline Charlier () med frågor och funderingar. 


 CSR Skåne logotyp utan bakgrund

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2023 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.