sven

Att arbeta internationellt med hållbarhet

Datum
14 okt 2020 09:00 - 12:00

Beskrivning

 

Den 14 oktober bjuder CSR Skåne in till en träff i internationalisering av hållbarhet


Att arbeta internationellt med hållbarhet

Globala hållbarhetsfrågor måste lösa med globala lösningar. Det är inte enbart i tider av pandemi som vi gör mycket arbete på distans. Internationalisering på hemmaplan och digitalisering är viktiga hållbara alternativ till fysisk mobilitet.

Under förmiddagen kommer vi att undersöka hur man kan arbeta internationellt med hållbarhet. Genom exportsamarbete kan vi lära oss tillsammans. Vilka fallgropar kan man undvika genom internationell samverkan. Träffen riktar sig till dig som arbetar med exportlösningar, kommunikation och hållbarhet i både stora och små verksamheter.

Det finns möjlighet att delta live och via webben.

Talare:

Johan Berhin, Green Furniture Concept
Johan Berhin är designer och VD för Green Furniture Concept. Green Furniture Concept skapar hållbar design för offentliga miljöer. Deras ledord är "seamless", "flexible" och "sustainable"-Deras flexibelt slingrande, sömlösa bänkar och akustiska lampor återfinns på platser så som Stockholm Central Station, Montreal Airport och Topanga Mall i Los Angeles.

Daniel Eriksson, Nordic Center for Sustainable Healthcare 
Daniel arbetar bland annat med affärsutveckling/export, kommunikation och hållbar sjukvård. Daniel håller också utbildningar och föreläsningar, reviderar och projektleder ett flertal projekt. Han är både kommunikationsvetare och miljövetare.

Eva Lindgren, Purac
Eva är HSEQ manager på Purac. De erbjuder tjänster inom vatten, avlopp och biogas. Puracs lösningar finns på plats i över 70 länder och har lång erfarenhet av att implementera viktiga samhällslösningar.

Ellen Gustafsson, Barnfonden
Hur definieras barnarbete? Vilka frågor ska man ställa sig när man etablerar sig internationellt för att säkra ett hållbart arbete? Anna Fallgren är ansvarig för information och påverkan på Barnfonden. Hon arbetar aktivt med barnsrätt i samhället och hur man kan tillgodose barns behov och tillgång till en säker vardag och framtid.


NÄR: 14 oktober 2020, kl.09:00-12:00
VAR: Stiftelsen TEM, Södra Promenaden 51 Malmö
ONLINE: Zoom (för länk anmäl dig till )
ANMÄLAN:
KOSTNAD: 2995kr ex. moms, gratis för medlemmar i nätverket CSR Skåne

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.