sven

CSR Skåne på banan

logo_csr_liggandeUppstartsmötet för CSR Skåne blev en bra startpunkt för det nya nätverket. CSR Skåne är ett nätverk som främst fokuserar på organisationers arbete med socialt ansvarstagande. Vi på TEM tycker det var glädjande att se det stora intresset för nätverket och ser fram emot en fortsättning i höst. Tack till alla er som deltog!

Några ämnen som togs upp till diskussion var kommunikation av det man gör inom CSR-området, lönsamhet i CSR, otydliga krav från intressenter, krav på underleverantörer, dialog med samhället och Pro-Bono-aktiviteter, ansvarsfulla uppsägningar och mycket mer.

Snart kommer det att finnas mer information här på hemsidan om det som händer i nätverket, datum inför hösten, vilka som är medlemmar m.m. Ni som var med på uppstartsmötet igår kommer också att få mail inom kort med ytterligare information.

Läs mer om att bli medlem i CSR Skåne >>>

Kontakta oss för att få mer information om CSR Skåne >>>

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.