sven

Välkommen på kick-off för Nordic Center for Sustainable Healthcare

nordicenterUnder det gångna året har TEM arbetat med att ta fram en innovationagenda för hållbar sjukvård och att lansera ett nordiskt center för hållbar sjukvård - och nu är det dags för lanseringen av det efterfrågade centret!

Den 28 maj är det kick-off för Nordic Center for Sustainable Healthcare (NCSH) i Malmö. Välkommen att lyssna på vad vi kommer att göra och hur du kan engagera dig i centret! Det finns nu också möjlighet att bli medlem i NCSH, redan innan kick-offen är vi ett 15-tal medlemmar. Läs mer om hur du blir medlem här>>.

Du kommer att får höra intressanta föreläsningar från sjukvården i Norge, Sverige och Danmark. Dessutom kommer du att få lyssna på företag med intressanta innovationer för en mer miljövänlig sjukvård, forskare från Italien och mycket mer. Kick-offen är ockå en avslutning på en innovationsagenda för hållbar sjukvård som tagits fram på uppdrag av Vinnova, Energimyndigheten och Formas. Resultat och lärdomar från innovationsagendan kommer att presenteras. Dagen avslutas med mingel.

Program för kick-offen hittar du här >>.

Skicka din anmälan om deltagande till . Deltagande är kostnadsfritt men antalet deltagare är begränsat till 60 personer och det är först till kvarn som gäller.

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.