sven

Hållbar upphandling – workshop med upphandlingsmyndigheten, 8 december

HÅLLBAR UPPHANDLING I SJUKVÅRDEN. 

Nästa medlemsmöte för medlemmarna i Nordic Center for Sustainable Healthcare går av stapeln den 8 december på Swecare i Stockholm. Under workshoppen kommer vi att behandla hållbar upphandling i sjukvården. Det blir ett allt större fokus på att upphandlingarna ska vara hållbara och detta ställer givetvis krav på så väl köpare som leverantörer. Därför kommer du under mötet att få nya insikter och verktyg för att kunna möta dessa krav. Som organisation kommer du även att få större förståelse för de krav som ställs från sjukvården. Dessutom kommer nya medlemmar att få möjlighet att presentera sig själva kort under förmiddagen. Workshoppen riktar sig både till leverantörer till sjukvården och representanter för den.

På eftermiddagen är det dags för ett styrgrupps-planeringsmöte. Mötet är öppet för de medlemmar som önskar delta i styrgrupp eller som vill diskutera nätverkets planer för nästa år.

För mer information, se inbjudan >>

Formalia

Var: Swecare, Biblioteksgatan 25

När: 8 december 2015, 09.00-12.30

Vem: För medlemmar och partners i Nordic Center for Sustainable Healthcare eller organisationer som har långt gående planer på att bli medlemmar.

Anmälan: eller 040-606 55 80 ange om du ska vara med på fm och/eller em.

Frågor: Kontakta Daniel Eriksson på 070 794 42 13 eller

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.