sven

Har ni precis skickat in er hållbarhetsredovisning? 

Vi har under våren fått många förfrågningar från företag som omfattas av kraven kring hållbarhetsrapportering i Årsredovisningslagen. Många har behövt hjälp med att i sista sekunden säkerställa efterlevnad av de paragrafer som de omfattas av, bland annat avseende riskanalyser och hållbarhetsupplysningar. 

Vi rekommenderar alltid våra kunder börja i god tid med att samla in relevant information så att alla parametrar hinner analyseras på ett tillfredsställande sätt inför redovisningen. Detta är särskilt viktigt om ni avser följa någon av de riktlinjer som finns för hållbarhetsrapportering, exempelvis GRI. Genom att börja förberedelserna inför 2020 redan nu kan ni undvika många av de fallgropar som finns när man tar fram ett underlag under tidspress. 

Vi på TEM kan hjälpa er i alla steg av hållbarhetsredovisningen - från uppstart till granskning av den färdiga texten. Så tveka inte att kontakta oss om du vill ligga steget före med nästa års redovisning!

För mer information, kontakta vår redovisningsexpert:
Marie Pettersson
 
+46(0)708 - 92 73 02

 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.