sven

CSR Skåne välkomnar Solenco!

Vi är väldigt glada att få presentera Solenco som ny medlem i TEM:s nätverk CSR Skåne. Vi ser fram emot ett givande samarbete framöver!

Vilka är Solenco?
Med hållbarhet som ledstjärna är Solenco teknikkonsultbolaget som fokuserar på de långsiktigt mest flexibla och lönsamma lösningarna. Våra huvudsakliga verksamhetsområden är energi, miljö/hållbarhet, VVS samt automation inom olika typer av projekt för exempelvis kontor, sjukhus, skolor, industri, hotell och köpcentrum.

Med en bred kunskapsbas och lång erfarenhet av många olika projekt, processer och system är vi övertygade om att vi kan hitta den mest optimala lösningen för våra kunder. Vi arbetar över hela världen men kontoret finns i Malmö.

Hur arbetar ni med hållbarhet?
Vi arbetar med hållbarhet i alla våra projekt på något sätt.

Energiområdet är ett område där vi verkligen kan göra skillnad med vår kunskap inom energieffektivisering och systemoptimering. Vi arbetar med bl.a. industrikunder över hela världen och där finns stora möjligheter att göra förändringar som ger stora hållbarhetsvinster.

Området för miljö och hållbarhet är väldigt brett och här arbetar vi dels med hållbarhetsrådgivning/redovisning men till största delen miljö/hållbarhetscertifiering av nybyggnation samt befintliga byggnader. Vi arbetar med både nationella och internationella system så som BREEAM, BREEAM in-use, LEED, Miljöbyggnad, WELL, Fitwel och Svanen. Genom att arbeta med tredjeparts certifiering så görs många val mer hållbara och kunskap sprids naturligt i fastighetsbranschen.
Inom VVS- och automation inkluderas hållbarhetstänk dels efter vad kunderna ha för krav men också genom att de lösningar vi föreslår är framtagna utifrån vad som är det bästa vi kan erbjuda.


Varför har ni valt att gå med i CSR Skåne?
Vi vill gärna var en del av CSR Skåne för att nätverka och kanske kunna bidra med kunskap/information inom våra områden men också få ta del av andras erfarenheter och kunskap inom detta breda område.

CSR Skåne är ett av Sveriges största hållbarhetsnätverk och samlar närmare 100 aktörer som vill utvecklas inom CSR, byta erfarenheter och skapa affärsnytta. Genom våra träffar och seminarier skapar vi en mötesplats där offentliga verksamheter och näringslivet diskuterar sina utmaningar, där innovativa små aktörer kan möta etablerade giganter och där vi alla kan dela med oss av expertis och erfarenhet. 
Du kan läsa mer om CSR Skåne här >>

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.