sven

Vi har kunniga konsulter som alltid arbetar med kundnytta i fokus. De har alla lång erfarenhet av att arbeta med några av världens ledande varumärken såväl som med små företag men också med kommuner och landsting. Sedan 1984 har TEM hjälpt företag och andra organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Flera av våra konsulter har erfarenhet från ledande befattningar inom miljöområdet och inom CSR i flera olika branscher. Detta ger en kunskap och stor insikt i hur man bör arbeta med hållbarhetsfrågan på ett rationellt och kostnadseffektivt sätt.

För frågor, mötesbokning, offerter eller referenser, vänligen kontakta oss på vårt huvudnummer 040-606 55 80 eller via .

TEM erbjuder konsulttjänster inom följande områden:

Förutom ovanstående fokusområden arbetar vi brett med utredningar och analyser inom hållbarhetsområdet, samt agerar som projektledare. TEM:s konsulter arbetar alltid med kundens bästa för ögonen och hög kvalitet i våra uppdrag ser vi som en självklarhet.

Kontakta TEM för mer information »

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.