sven

Integrera hållbarhetsarbetet med SDG

I myllret av olika standarder och målsättningar inom hållbarhetsområdet kan det ibland vara svårt att navigera och se kopplingar mellan dessa. 2015 antogs FN:s 17 hållbarhetsmål (Sustainable Development Goals eller SDG) med syfte att främja den globala hållbara utvecklingen och koppla dessa till både nationella, regionala och lokala insatser såväl som insatser från företag och andra organisationer.

SDG hjälper dig att förtydliga ditt hållbarhetsarbete, sätter din verksamhet i ett internationellt sammanhang, underlättar både intern och extern kommunikation kring hållbarhetsinsatser.

Vi på TEM kan hjälpa dig att integrera ert hållbarhetsarbete med SDG genom att koppla dessa till bland annat:
  • mål och miljöaspektsvärderingen i ISO 14001
  • hållbarhetsredovisning enligt GRI
  • miljöredovisningar och miljörapporter
  • kommunikation, internt och externt
  • CSR och hållbarhetsstrategier
  • samarbetsprojekt inom hållbarhetsområdet

TEM har arbetat med olika ledningssystem inom miljö, arbetsmiljö och CSR i över 20 år. Detta innebär att vi har unik insikt i hur organisationer kan strukturera sitt strategiska arbete. Vi kan på ett enkelt sätt hjälpa din verksamhet att knyta ihop de olika insatserna för att skapa ett tydligt och konkret hållbarhetsarbete som bland annat kan användas i såväl intern som extern marknadsföring.

Vi har ett brett utbud tjänster inom hållbarhetsområdet, läs mer här >>

Kontakta oss på eller 040 606 55 80 så hjälper vi din verksamhet!

SDGLäs mer om SDG här >>

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.