sven

CSR Skåne: Hållbarhet i affärsstrategin

Datum
20 maj 2021 09:00 - 10:30

Beskrivning

En hållbar affärsstrategi, vad innebär det? Självklart skiljer sig det här från bransch till bransch och verksamhet till verksamhet. Att väga in hållbart i affärsstrategin handlar i praktiken om att agera som företag i sin helhet; där sociala, ekonomiska och miljömässiga faktorer blir väsentliga delar i affärsmodellen. När verksamheter införlivar hållbarhetsaspekter i affärsstrategin, bidrar det till att branscher på sikt utvecklas mot en allt mer hållbar utveckling.

Allt fler företag intrigerar idag in hållbarhetsperspektivet i affärsstrategin och i nätverksträffen den 20 maj handlar just om en ”hållbarhet i affärsstrategin”. Efter varje digital nätverksträff avsätts det sista 30 min för fria frågor och ersätter det mingel för aktuella frågor som försvinner när vi inte träffas live. Här är vem som helst välkommen att ställa eventuella frågor, berätta om erfarenheter eller annat som kan vara relevant för ämnet.

När: 20 maj
Tid: 9.00-10.30
Var: Online
Kostnad: Gratis för medlemmar i TEM:s nätverk. Övriga: 1995 kr ex. moms. 

Anmäl dig här

Om du har input, vill delta eller vill bidra vid planering av träffen eller
är intresserad av att tala om hur just er verksamhet arbetar med hållbarhet i affärsstrategin,
så tveka inte att höra av dig till:


Ansvarig för CSR Skåne

Kalender CSR Skåne

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.