sven

Transporter

Transporter står ofta för den största påverkan en verksamhet har på miljön. Genom att arbeta konsekvent med sina person- och godstransporter, men också med leverantörernas transporter, kan man uppnå stora besparingar, både för plånboken och för miljön.

TEM har hjälpt flera företag och organisationer med att förbättra sina person- och godstransporter. TEM är dessutom rekommenderad partner till QIII, vilket är en förening som har som uppdrag att förbättra arbetsmiljön, öka trafiksäkerheten och minska miljöbelastningen inom den tunga vägtrafiken. Arbetet med att förbättra transporterna måste föras internt i organisationen och i upphandlingen av tjänster.

Kontakta oss på TEM så berättar vi hur man gör besparingar på sina transporter, genom att t.ex. inrätta en bilpool på arbetsplatsen och hur man gör bättre upphandlingar på godstransporter. Vi kan också hjälpa er organisation att ta fram policies för inköp av fordon eller för resor och möten.

Kontakta oss för mer information på 046 - 16 58 50 eller

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2023 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.