sven

Bli medlem i Nordiskt Center för Hållbar Sjukvård

TEMs långa arbete med hållbarhet i vårdsektorn har lett fram till flera projekt, till exempel en innovationsagenda i hållbar sjukvård, och under våren 2015 lanserar TEM ett ordiskt center för hållbar sjukvård med säte i Malmö. Bland de kommande aktiviteterna finns en workshop under mars månad och en kick-off för centret den 28/5. 

Nordic Center for Sustainable Healthcare är en tvärsektoriell arena som samlar intressenter, verksamheter, projekt och kompetens inom hållbar sjukvård och vår vision är att tillsammans med våra medlemmar och partners bli världens ledande aktör inom hållbar sjukvård.

Bakom Nordic Center for Sustainable Healthcare finns ett mycket stort nationellt och internationellt nätverk inom hållbar sjukvård. Med hjälp av en upparbetad stor kontaktyta skapar vi nytta och tillväxt för våra partners och nätverk.

Nu öppnar vi för alla intresserade organisationer som vill delta i centret att bli partner!

Centret söker bred förankring hos en mängd aktörer; både sjukhus, företag, landsting och regioner såväl som en mängd andra organisationer inom branschen är viktiga för att få till den samverkan som länge efterfrågats och som centret söker bemöta. För få till stånd denna breda samling har vi möjliggjort olika alternativ för deltagande i centret - information om vilka möjligheter som finns för olika organisationer finns här>>

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om medverkan i centret:   eller 040-606 55 80

Varmt välkommen att delta i Nordic Center for Sustainable Healthcare!

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.