sven

Arbeta med nya ISO 14001 gemensamt!

Många av er sitter själva med miljöledningsarbetet, ett ibland tufft och ensamt arbete. Som alla vet kommer stora förändringar i ISO 14001 under året vilket ställer ytterligare krav på dem som ska implementera förändringarna. Därför planerar vi att genomföra en workshopserie hösten 2015-våren 2016 där deltagande organisationer gemensamt tar fram förändringar i rutiner och styrande dokument.

Vi planerar tre träffar under hösten och tre under våren. Varje träff kommer att fokusera på en eller flera delar i nya ISO 14001.

Vi tror att detta kan man göra på ett mycket mer effektivt sätt om man gör det gemensamt och med expertstöd av oss på TEM. Kostnader kommer att vara beroende på hur många företag som deltar, men självklart lägre än om man arbetar med det själv.

Naturligtvis kan vi även komma ut till ditt enskilda företag och genomföra en GAP-analys och revision för att se vad som behöver förändras och uppdateras inför nya ISO 14001.

Projektansvarig kommer att vara Marie Pettersson som bland annat är certifierad miljörevisionsledare enligt ISO 19011.

Kontakta oss redan nu om du är intresserad att medverka!

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.